Kul-Liv handlar om mitt långa liv på Ericsson.


Tanken var att jag skulle köra hela mitt långa liv på bloggen och berätta om allt roligt jag har haft och fortfarande har. Det kanske inte intresserar mer än mina barn med sina respektive och sedermera mina barnbarn men alternativet jag har är att skriva en bok och det vet man ju hur det går! Inga sålda men 20 st grattis ex utdelade! Istället skriver jag en sida på bloggen som handlar om något roligt i mitt liv och sen fyller jag på detta med en ny sida. Förhoppningsvis finns alla gamla sidor kvar så man kan gå tillbaka och läsa om man nu missat något.

Jag arbetade på Ericsson under 41 år och det undrar säkert någon hur man kan arbeta på samma företag så länge. Ni kommer då att upptäcka att jag har hållit på med så mycket olika saker inom Ericsson över hela världen så man kan tro det är många olika företag. Mycket arbetande utomlands och varje land var ju ett nytt företag i sig men även inom Sverige fanns det många Ericsson företag. Idag är situationen på Ericsson annorlunda och i princip finns bara ett Sverige företag och ett dotter företag i varje land (nästan). För er som inte vet vad Ericsson är så titta gärna på filmen nedan där får ni också veta att inte bara Lars Magnus startade Ericsson utan också hans fru Hilda var mycket viktig.

Kommentarer är alltid roligt så var inte rädd för det. Positiva, negativa eller om någon anser att jag har skrivit fel berätta din version så kanske jag tar med den nästa gång. Minnet blir ju sämre med åren så ta det för vad det är en massa roliga berättelser under mer än 40 år på ett fantastiskt och unikt företag.

2 reaktioner till “Kul-Liv handlar om mitt långa liv på Ericsson.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.